Pixelshire | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21345
5455
5063
1438
1600
7345
6127
13097
1687

Online 37292 užívateľov

Pixelshire


Žáner:Adventúra, RPG, Simulátor
Dátum vydania:3. štvrťrok 2024
Stránky hry:www.mergegames.com/games/pixelshire/
Výrobca:Merge Games, Kappa Bits
Kúpiť hru Pixelshire
Kúpiť hru

Budujte mestečko Pixelshire a rozvíjajte vzťahy s jeho obyvateľmi v jedinečnej RPG sandboxovej hre, ktorá kombinuje simuláciu života so stavaním, prieskumom a bojom.

Vyjadrite svoju originalitu tým, že navrhnete celé mestečko od základov úplne podľa svojich predstáv, majstrovsky ovládnite rad najrôznejších činností, dôkladne spoznajte svojich susedov a starostlivo preskúmajte pixelový kontinent Arcadia!

ZHROMAŽĎUJTE SUROVINY... ALE NIE SAMI
Nadväzujte v Pixelshire vzťahy, ktoré ďaleko presiahnu rámec bežnej známosti. Vaši priatelia sa tu totiž môžu stať vašimi spojencami, ktorí vás vďaka funkcii „nasleduj ma“ budú sprevádzať pri vašich nespočetných dobrodružstvách a podajú vám pomocnú ruku pri zhromažďovaní surovín a plnení rozmanitých úloh. Cestovanie po hernom svete Pixelshire tak v ich sprievode bude hneď o niečo príjemnejšie a zábavnejšie.

PRETVÁRAJTE SVET POMOCOU TERRAFORMÁCIE
S využitím jedinečných terraformačných nástrojov pretvárajte svet Pixelshire podľa svojich predstáv. Tvarujte rieky alebo modelujte kopce, kdekoľvek a akokoľvek sa vám zapáči, a vytvorte krajinu, ktorá bude odrážať vašu bohatú predstavivosť.

ODOMKNITE MNOŽSTVO ZRUČNOSTÍ A TALENTOV
S tým, ako budete pomáhať ostatným pri plnení ich úloh, budete odomykať nové zručnosti a talenty súvisiace s povolaním týchto postáv a s každou ďalšou naučenou lekciou sa v danej činnosti budete stávať zručnejšími a efektívnejšími. Napríklad u kapitána Farrella na vás čaká odomykateľný talent, ktorý dokáže vylepšiť vaše kulinárske schopnosti, čo vám umožní variť chutnejšie pokrmy prinášajúce viac výhod pri obnove vašej výdrže!

VYTVÁRAJTE DOMOVY SUSEDOM
Vďaka možnosti stavať a zariaďovať domy máte príležitosť navrhnúť každý kút mestečka Pixelshire tak, aby odrážal osobitosti a preferencie jeho rozmanitých obyvateľov. Využívajte úplnú slobodu pri navrhovaní mestečka a zaistite každému z jeho obyvateľov jedinečný domov dokonale prispôsobený jeho potrebám a vkusu.

SKÚMAJTE SVET
Vydávajte sa na napínavé dobrodružstvá a starostlivo preskúmajte celý rozľahlý kontinent Arcadia. Putujte kúzelnými krajinami a objavujte skryté poklady rozosiate po celej krajine. Vstúpte do hlbín nebezpečných podzemí, ťažte v nich vzácnu rudu a odkrývajte rozličné tajomstvá ukrývajúce sa pod povrchom.




Ďalšie videá »


Pixelshire - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Pixelshire Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |