Totally Spies! Cyber Mission | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21377
5455
5063
1438
1600
7345
6145
13133
1687

Online 21042 užívateľov

Totally Spies! Cyber Mission


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:31. Október 2024
Stránky hry:www.microids.com/totally-spies-cyber-mission-en/
Výrobca:Microids, Balio Studio
Kúpiť hru Totally Spies! Cyber Mission
Kúpiť hru

Oslnivé dievčenské trio z Beverly Hills - Sam, Clover a Alex - je späť, pripravené uhranúť svojimi špionážnymi schopnosťami ďaleký Singapur v hre Totally Spies! Cyber ​​Mission. Vydajte sa s nimi na dobrodružstvo plné akcie a preskúmajte pri tom všetky futuristické miesta tejto modernej ázijskej metropoly – od jej životom prekypujúcich ulíc až po tunajšiu medzinárodnú univerzitu pre mládež. Majte sa ale na pozore! Naše mladé špiónky sa ešte ani nestačia zabývať vo svojich nových životoch a už sa objaví nová tajomná hrozba, vyvolávajúca chaos a šíriaca svoj zhubný vplyv naprieč mestom.

Špionážna agentúra WOOHP okamžite prechádza na najvyšší stupeň pohotovosti a špiónky sa tak môžu rovno vrhnúť do víru akcie. Vžite sa do rolí členiek tohto slávneho špiónskeho tímu a vydávajte sa s nimi na napínavé misie vybavený množstvom nadčasových módnych vychytávok. Postavte sa novým zloduchom bez toho, aby ste ohrozili svoje utajenie, a skoncujte s nebezpečenstvom ohrozujúcim mesto… aj celý svet!

UTAJENÝ PRIESKUM
Urobte si pri štúdiu čas na dôkladný prieskum „Levieho mesta“ so všetkými jeho lákavými destináciami – od rušného námorného prístavu cez pokojnú kaviareň Bubble Spy Cafe servírujúcu obľúbený bublinkový čaj až po svetoznáme záhrady „Gardens by the Bay“ – a objavte pri tom desiatky zberateľských predmetov potrebných pre vaše misie. Nezabudnite ale, že nech už budete kdekoľvek, nikdy neviete, kedy vás agentúra zavolá...

ÚPLNE INKOGNITO
Ovládnite dokonale umenie infiltrácie a riešením hádaniek alebo s pomocou získaných predmetov zostaňte nikým nevidení. V stávke nie je nič menšieho ako úspech vašej misie!

ŠTÝLOVÉ VYCHYTÁVKY
Zachráňte Singapur vo veľkom štýle s využitím celého radu špičkových technologických vychytávok – od preslávenej hi-tech pudrenky až po elegantný laserový rúž. Každá vychytávka vám umožní interagovať určitým spôsobom s prostredím, prekabátiť nepriateľov a prekonať prekážky stojace vám v ceste!

SILA V JEDNOTE
Hrajte za svoju obľúbenú špiónku a spojte sily až s dvoma priateľmi v lokálnom režime pre viacerých hráčov. Vaša zohratá spolupráca bude pre prekonávanie výziev a postup v misiách zásadná, pretože každá špiónka má svoju jedinečnú silnú stránku aj vlastné špeciálne vychytávky.

AKO V SERIÁLE
Zistite, aké by to bolo ocitnúť sa v úplne novej epizóde seriálu „Totally Spies - Špiónky!“. Prežite originálny príbeh zasadený do práve vysielanej siedmej sezóny a znovu sa stretnite so všetkými svojimi obľúbenými postavami!




Ďalšie videá »


Totally Spies! Cyber Mission - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.


Súvisiace hry Totally Spies! Totally Party
Totally Spies! Zombie Jamboree!
Totally Spies! Swamp Monster Blues

Diskusia o hre Totally Spies! Cyber Mission Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |